kafeet.jpg

Printz bageri i Stallarholmen
Bageri, brödbutik & kafé

Brogatan 21

Tel 0152-422 30

 

Bara en glasvägg från bageriet finner ni vårt kafé, som egentligen är så mycket mer än bara ett kafé...

Här möts både vägföreningar, surdegshipsters, mellisungar, kommunpolitiker, tantklubbar & söndagsfamiljer.

Förutom att köpa med dig bullar och bröd kan du äta lunch och botanisera bland butikerna i Gula Industrihuset. Emellanåt arrangeras pubar och konserter, marknader och festivaler och under sommaren drar fredagarnas pizzakvällar folk från hela Sörmland. 

Vi serverar gott kaffe från Järna Rosteri, en hyfsad temeny, goda drycker av både starka och svaga slag, goda bullar och härliga mackor gjorda på våra egna bröd så klart. På lunchmenyn hittar man alltid en värmande soppa, sallader på säsongens grönsaker och till barnen finns det pannkakor. Det mesta vi erbjuder är eko och mycket innehåller råvaror från lokala producenter. Då och då smyger det sig in maffiga bakelser i kyldisken, humöret i bageriet styr... 

Varmt välkomna!

Brödbutiken Södertälje

Nedre Torekällgata 5

Tel 08-23 14 14

Hösten 2017 slog vi upp dörren till vårt lilla fina "hål i väggen" på Nedre Torekällgatan 5. i centrala Södertälje.

Här kan du köpa alla våra härliga surdegsbröd, våra bullar, smördegsbakverk, mjuka kakor, vårt rawfika från Fika by Anna och mycket annat. Förutom våra egna varor säljer vi också våra Sörmländska kollegors produkter. Du hittar bland annat, prisbelönta marmelader, härliga drycker på frukt och bär och mjöl från Warbro Kvarn. Ekologiska teer, vårt eget kaffe och lite hantverkschoklad finns alltid. Vi gör smörgåsar med lokalt pålägg och ser fram emot att kunna erbjuda en vegetarisk soppa åt er så småningom när vi får ordning på vårt kök och hösten sänker sig. Till att börja med kan du hoppa upp i våra solgula nischer för en fika men vi hoppas snart kunna erbjuda flera sittplatser...

Varm välkomna till ett vattenhål för matälskare!

Brödbutiken Eskilstuna

Kungsvägen 8

Tel 016-14 00 30

Kliv in genom den lilla knarriga dörren, det pinglar från en klocka, det luktar gott av bröd och kaffe.

Slå dig ner på den lilla bänken utmed väggen och insup atmosfären av en kvartersbutik av det genuina slaget. Här är stammisfaktorn hög, många av kunderna vet exakt vad de vill ha och det fina är att det vet även personalen!  Bröd och bullar fyller upp skyltfönstret och runt väggarna klättrar hyllor fulla med Sörmländskt mathantverk. Mackor att ta med eller käka på plats med en god dricka eller gott ekologiskt bryggkaffe från Järna Rosteri. 

Här landar vår brödleverans från bageriet i Stallarholmen någon gång mellan 07.30 och 08.00 med rykande färskt bröd och bullar tisdag till lördag. Skulle det bli något över efter dagen skänker vi det till Eskilstunas Härbärge eller Kyrkan som delar ut det till dem som har det kärvt. Vi gillar inte att slänga mat.

Välkomna in till oss!

Kaféet i Solberga/Strängnäs
Brödbutik, kafé och pizza

Solberga Handelsväg 1, Strängnäs

Tel: 0152-121 75

3 oktober 2018 slog Printz Bageri upp portarna i Solberga. I den vackra ekbacken, direkt till höger om rondellen, finner du en oas mitt i köpcentret och bara ett stenkast från E20. 

Här tar vi hand om en härlig blandning av fikasugna storhandlare, lokala bröddyrkare och hungriga förbipasserande från när och fjärran.

På menyn hittar man alltid ett bra utbud av båda mättande och nyttiga luncher. Varje dag finns en härlig soppbuffé uppdukad och de matiga salladerna brukar gå hem hos de flesta. Varje fredag kl 11-19 bakas pizza i stenugnen. Självklart finns även allt vårt fikabröd inklusive rawsortimentet tillgängligt. 

Varmt välkomna!

solberga2.jpg
eskilstuna.jpg